Facilitaire Commissie

Michel Brinkman

“De faciliteiten moeten worden beheerd en onderhouden, zodat iedereen er blijvend optimaal gebruik van kan maken.”

De Facilitaire Commissie is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de accommodatie, velden, materialen en overige voorzieningen om de vereniging zo goed mogelijk te ondersteunen in haar activiteiten.

Algemene informatie

De Facilitaire Commissie is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de accommodatie, velden, materialen en overige voorzieningen om de vereniging zo goed mogelijk te ondersteunen in haar activiteiten. SC Scheemda heeft de beschikking over een drietal wedstrijdvelden, twee wedstrijdvelden JO7, JO8, JO9, JO10 en JO11 en een groot trainingsveld. Daarnaast heeft de vereniging negen kleedkamers, twee kleedkamers voor scheidrechters, een wasruimte voor kleding, een grote materiaalruimte en een kantine. Al deze faciliteiten moeten worden beheerd en onderhouden, zodat iedereen er blijvend optimaal gebruik van kan maken.

Doelstelling

Het ondersteunen van de vereniging door de kwaliteit van de faciliteiten te waarborgen. Dit wordt gedaan door efficiënt gebruik te maken van al onze faciliteiten en deze op een effectieve en bewuste manier te onderhouden dan wel te vervangen.

Taken

  • Onderhouden van velden en vaste faciliteiten, waaronder kleedkamer en kantine
  • Inkopen, beheren en onderhouden van voetbalmaterialen
  • Beheren van kleding
  • Zorg voor het schoonhouden van de kantine
  • Aanspreekpunt Vutters

Leden

Coördinator facilitaire commissie

Michel Brinkman

Leden

Geert Koers
Koert Koerts
Herman Sportel
Rudie Koers
Onno Drent
Albert Bos
Albert Oosterhoff
Willem Stoppels
Beno Tiggelaar

Laatste commissie nieuws