Aftrap seizoen jeugd & aftrapmodule KNVB

Aftrap seizoen jeugd & aftrapmodule KNVB

Op zaterdagavond 23 september vond voor al onze jeugdbegeleiding de officiële officieuze opening van het voetbalseizoen te paviljoen Flonk plaats. Eerst werd er kort over het huidige seizoen en het JeugBelangenTeam in het bijzonder gesproken. Daarna werd onder het genot van een droogje en een natje onderling gesproken over te kleine hesjes, hoog gras en meer wereldproblematiek. Kortom, het was een genoeglijke avond en team Flonk bedankt voor de goede verzorging!

Vrijdagavond 13 oktober was op sportpark ‘d Oosterd de aftrapmodule van de KNVB, gegeven door Berry (de) Beuker. Een kleine 20tal trainers werd op deze avond wat verder ingeleid in het voetbaltrainer zijn. Aan de hand van een demotraining van de JO17, gegeven door Gerben Rookmaker, kon men hierover van gedachte wisselen. En er werd dan ook nog lang gewisseld… Al met al een informatieve en leuke avond waar we als vereniging zeker vervolg aan gaan geven!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}