Corona update

Corona update

Een herhaald compliment namens het bestuur aan iedereen voor het naleven van de regels tot zover. Helaas moeten we nog even volhouden dus we doen opnieuw een beroep op iedereen om samen de regels na te leven.

Als het weer het toelaat starten we weer met de trainingen komende week. Uiteraard geldt voor alle ouders of spelers die zich niet comfortabel voelen dat er geen verplichting is om te komen voetballen. Iedereen ervaart de corona-situatie op zijn/haar eigen manier en dat respecteren we.

  • Trainen voor senioren (boven 19 jaar) is alleen toegestaan als 1,5 meter afstand wordt gehouden en in groepjes van maximaal 2 personen. 

 Verder gelden onderstaande regels nog steeds.

Maatregelen die niet veranderen:

  • Trainen voor de jeugd (t/m JO19) is toegestaan.
  • Gebruik van kleedkamers en douches is niet toegestaan. De kleedkamers zijn dus gesloten behalve voor gebruik van toiletten.
  • Geen publiek bij trainingen.
  • Kantine is gesloten.
  • De volgende RIVM regels blijven onverminderd van kracht: Gebruik je gezonde verstand. Blijf thuis als jij of één van de gezinsleden een van de volgende milde symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft of positief getest is op het coronavirus. Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact. Houd 1,5 meter afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden, uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar onderling. Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Was je handen met water en zeep voor en na bezoek van het gemeenschappelijke toilet. Schud geen handen. Iedereen eigen bidon of drinken mee. Bij terugkomst uit een land dat als rood of oranje gebied is aangemerkt, 10 dagen quarantaine in acht nemen en niet op de club verschijnen.

Protocollen:

NOC/NSF: https://nocnsf.nl/sportprotocol

Spelers: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen/spelers

Ouders en toeschouwers: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen/ouders-en-toeschouwers

Trainers: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen/trainers

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}