Dit seizoen wordt er niet meer gevoetbald op sportpark d’Oosterd

Dit seizoen wordt er niet meer gevoetbald op sportpark d’Oosterd

Vanwege de nieuwe maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB besloten dat alle competities in het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat. Dit betekent dat er dit seizoen niet meer gevoetbald zal worden op sportpark d’Oosterd.                                          

Er komen dit seizoen geen eindstanden. En dus zijn er ook geen kampioenen, promovendi en degradanten. Het komende seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen.

Het bestuur van SC Scheemda beseft zich dat de maatregelen veel impact hebben. Het zijn heel vervelende maatregelen, maar ze zijn nodig om de gezondheid van ons allemaal te beschermen. We moeten door de zure appel heen bijten. We richten ons als vereniging vanaf nu op het komende seizoen.

Ook voor SC Scheemda is het door het wegvallen van inkomsten uit onder andere de kantine en diverse acties/activiteiten een financieel spannende tijd. Samen kijken we naar oplossingen voor de financiële gevolgen die dit virus met zich mee brengt. Veel kosten gaan gewoon door terwijl er geen tot weinig inkomsten zijn. Toch gaan we er vanuit, samen met een ieder die SC Scheemda een warm hart toedraagt, dat we hier sterker uit zullen komen.

We beseffen ons dat ook veel van onze sponsoren en hun medewerkers door barre tijden gaan. We wensen alle sponsoren en hun medewerkers veel sterkte toe in deze ook economisch slechte tijd.

Namens SC Scheemda hopen we iedereen snel weer in goede gezondheid terug te zien op sportpark d’Oosterd. Pas goed op jezelf en elkaar.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}