Folly Oosterhuis nieuwe trainer 2e elftal SC Scheemda

Folly Oosterhuis nieuwe trainer 2e elftal SC Scheemda

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen is Folly Oosterhuis de nieuwe trainer van de het 2e elftal van SC Scheemda. Hij volgt daarmee Erik Delger op, die na enkele succesvolle seizoenen en het kampioenschap, een stapje terug doet naar het 3e elftal.

SC Scheemda en Folly Oosterhuis zijn geen onbekenden voor elkaar. In eerste instantie speelde Folly jarenlang voor het 1e elftal van VV Scheemda en later SC Scheemda. Daarna was Folly trainer van diverse jeugdteams binnen de vereniging met als laatste bestemming de A-junioren, waarvan er nu heel wat in de senioren teams voetballen. Na de A-junioren van SC Scheemda was Folly actief bij WVV. Eerst bij het 2e elftal en later bij de JO19.

Na een paar jaar zonder voetbal en een pittige operatie aan zijn enkel begint het voetbal toch weer te kriebelen. De Technische Commissie van SC Scheemda en de spelersgroep kregen met Folly Oosterhuis iemand die uitstekend in de profielschets past: Iemand die de club kent, spelers en team kan laten groeien, maar daarbij ook het sociale oogpunt van een dorpsclub niet vergeet. Bij het 2e elftal wordt Folly geassisteerd door trainer Peter Hesseling en leider Gerben Rookmaker.

Het zal met een jonge ploeg een hele uitdaging worden in de reserve 3e klasse, maar die gaan we graag aan met z’n allen. SC Scheemda wenst zowel Folly Oosterhuis als het 2e elftal heel veel succes en plezier in de 3e klasse!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}