Gerrie Drent ook volgend seizoen trainer van SC Scheemda

Gerrie Drent ook volgend seizoen trainer van SC Scheemda

SC Scheemda en trainer Gerrie Drent hebben de samenwerking met een jaar verlengd. Vanaf de binnenkomst van de trainer in de zomer van 2020 wordt het amateurvoetbal geteisterd door de Corona pandemie. In plaats van kiezen tussen 4-4-2 of 4-3-3 moeten we ons tegenwoordig bezighouden met Delta of Omicron varianten. Het is frustrerend om de ambities, die SC Scheemda en Gerrie Drent beide hebben, momenteel niet om te kunnen zetten in bijbehorende prestaties. Toch is snel duidelijk geworden dat zowel club als trainer voldoende ruimte zien om de ingeslagen weg met succes te vervolgen. Dat de selectie dit besluit ook unaniem steunt, geeft aan dat alle partijen blij zijn met elkaar.

“Ik heb het bij SC Scheemda uitstekend naar mijn zin, en heb een fantastische groep jongens om mee te werken,” aldus Drent. “Er is veel concurrentie maar desondanks is de sfeer goed en is de trainingsopkomst altijd optimaal.” Bovendien looft de voormalige trainer van onder meer BATO en BNC het werk van de vrijwilligers binnen de vereniging. Het zou mooi zijn om met de hele vereniging weer leuke activiteiten te kunnen ondernemen, want het is duidelijk dat een ieder daar behoefte aan heeft.

In de winterstop heeft de kantine van SC Scheemda een nieuwe look gekregen. Hierbij hebben een groot aantal spelende leden de helpende hand geboden. De club snakt uiteraard ook weer naar voetbal op sportpark d’Oosterd, maar merkt zelfs nu dat het voetbal leeft. Het 1e en 2e elftal draaien prima in de competitie en bij het 3e elftal is door wat vers bloed ook voldoende bezetting. Hopelijk kan het seizoen 2021/2022 snel worden hervat en worden uitgespeeld.

Tot snel op sportpark d’Oosterd!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}