Gerrie Drent ook volgend seizoen trainer van SC Scheemda

Gerrie Drent ook volgend seizoen trainer van SC Scheemda

Het lopende seizoen is voor iedereen tot nu toe een grote teleurstelling. In augustus begon Gerrie Drent met hoge verwachtingen aan een nieuwe uitdaging bij SC Scheemda. Van beide kanten werd uitgekeken naar het seizoen 2020/2021, vooral na het vervelende einde van het vorige seizoen. Na een paar weken voorbereiding, drie bekerwedstrijden en slechts twee competitieduels gooide dezelfde tegenstander als vorig seizoen roet in het eten.

Ondanks deze valse start waren zowel trainer Gerrie Drent als SC Scheemda het snel eens over een verlenging van het contract. Het was voor Gerrie even afwachten hoe het zou bevallen bij een zaterdagclub, maar die overstap bevalt tot nu toe prima. De club en spelers van de 1e selectie staan volledig achter de keuze die begin dit jaar is gemaakt en hebben in de korte periode dat er wel werd gevoetbald de invloed van de trainer al goed kunnen zien.

Het is een onzekere periode waarin niemand weet wanneer er weer in competitieverband gevoetbald mag worden. Club en trainer staan te popelen om weer de wei in te gaan, en met deze contractverlenging is de eerste aanzet gegeven om de nabije toekomst van SC Scheemda er rooskleurig uit te laten zien.  

SC Scheemda wenst ieder een fijne jaarwisseling en een sportief en gezond 2021!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}