Het 1e letter van je naam Feest

Het 1e letter van je naam Feest

Voor iedereen die op wat voor wijze dan ook betrokkenen is bij SC Scheemda wordt er op zaterdag 3 februari in de kantine op sportpark d’Oosterd een themafeest georganiseerd door de Party Commissie.

In 2016, 2017 en 2018 werden bij toenmalige sponsor Café Onder de Toorn enkele prachtige themafeesten georganiseerd. Het Oktoberfest, de Tropical Beach Party en het Après Ski feest leverden prachtige avonden op met mooie herinneringen.

Het is nu tijd voor een nieuw feest, maar op een andere locatie. De kantine op sportpark d’Oosterd is op zaterdag 3 februari “the place to be”. Het thema dit jaar is *Het 1e letter van je naam Feest* . Wij kijken nu al reikhalzend uit naar Gerrie Drent als Gehaktbal of Joost Olthof als Jukebox. De creativiteit van de gasten wordt beloond, want voor de meest originele aankleding van zowel de man als de vrouw stelt de organisatie een prijs beschikbaar.

De organisatie is in handen van een groepje enthousiaste mensen uit alle seniorenteams. Zoals gezegd is het feest voor een ieder die verbonden is aan SC Scheemda. Dat kan als speler, trainer of leider, maar we hopen uiteraard ook supporters en ouders van jeugdleden te verwelkomen. De kantine zal feestelijk worden aangekleed en een goed stukje muziek, een hapje en een drankje zullen zeker niet ontbreken.

De kantine is open vanaf 19:30 uur en de entree is gratis! We gaan uit van een mooie opkomst van alle geledingen binnen onze club. Bij succes zal de organisatie volgend jaar een nieuw feest regelen. Dus twijfel niet, en komt allen op 3 februari!

Party Commissie SC Scheemda!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}