KANTINEBEHEERDER GEZOCHT!

KANTINEBEHEERDER GEZOCHT!

Vanaf het nieuwe seizoen (augustus 2021) heeft onze club een nieuwe kantinebeheerder nodig. 

Zonder vrijwilligers kan onze club helaas (maar ook gelukkig) niet en dus zijn we met spoed op zoek naar jou!

De taken die o.a. van je verwacht worden zijn:

* Het inkopen van o.a eet- en drinkwaren (voor de verkoop)

* De wekelijkse planning voor onze kantinevrijwilligers

* De financieën die horen bij de kantineverkoop afdragen aan de penningmeester. Er is een PIN systeem aanwezig.

SC Scheemda heeft een leuke ruime kantine met mooi overdekt terras. Ook de keuken met bijbehorende apparatuur is goed voor elkaar. Inkoopafspraken met leveranciers en dergelijke zijn reeds geregeld en een aantal vrijwilligers voor de bardiensten staan reeds op het nog in te vullen rooster. De weekenden moeten meestal nog ingepland worden. Het moet dus enkel nog goed afgestemd worden met deze mensen. De groep kantinevrijwilligers mag overigens altijd groter, dus als je ook je steentje wil bijdragen…. Graag!

Lijkt het je leuk om deze functie in te vullen of eventueel in een aantal zaken te ondersteunen, dan komen we graag met jou in contact. Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar scscheemda@bestuur.nl of stuur een PB voor verdere contactgegevens.

Het bestuur.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}