SC Scheemda bereid zich voor op het nieuwe seizoen 2021-2022

SC Scheemda bereid zich voor op het nieuwe seizoen 2021-2022

Het afgelopen voetbalseizoen waarin alle mogelijkheden zijn aangegrepen om te kunnen blijven trainen met de jeugd en de senioren, loopt zo langzamerhand ten einde. Een uitermate bijzonder jaar waarin ook dit seizoen corona onze enige echte tegenstander bleek te zijn.

De voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen zijn weer in volle gang. Zo is de jeugdcommissie gestart met de nieuwe teamindelingen en de toernooicommissie is afgelopen week weer bijeengekomen om een concept planning op te stellen voor de jeugdtoernooien. Dit alles om er klaar voor te zijn als het allemaal weer kan.

Dankzij onze trouwe sponsoren zijn voor de gehele jeugdafdeling volledig nieuwe tenues inclusief nieuwe trainingspakken aangeschaft. Tevens ontvangen ook alle jeugdleiders en trainers nieuwe clubkleding. Als vereniging zijn wij onze sponsoren hier zeer dankbaar voor!

De senioren zijn ook met alle beperkte maatregelen blijven trainen om hun goede vorm te behouden. De mannen van Gerrie Drent en Erik Delger blijven fit en bereiden zich zo goed mogelijk voor om, zo gauw het weer kan, er een leuk en goed seizoen van te gaan maken.

Een mooi nieuw seizoen waar we met zijn allen voor gaan! De weg vooruit en het vizier gericht op de toekomst. Het huidige seizoen is er één om snel te vergeten, maar onze ambitie blijft om de leukste club van het Oldambt te zijn!

Wil je ook voetballen bij SC Scheemda? Kom dan eens meetrainen of meld je direct aan als lid.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}