SC Scheemda eindigt op keurige tweede plaats en mag zich gaan richten op nacompetitie

SC Scheemda eindigt op keurige tweede plaats en mag zich gaan richten op nacompetitie

Op de laatste speelronde van de competitie heeft SC Scheemda knap weten te winnen van rechtstreekse concurrent GEO. Het werd 0-1 in het voordeel van de geelhemden. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Niek Smit. Tot de laatste minuut bleef de wedstrijd vol spanning omdat de Scheemters vele kansen misten om de wedstrijd definitief te beslissen. Met veel strijd en inzet werden uiteindelijk de drie punten over de streep getrokken waardoor de tweede plaats uiteindelijk werd behaald.

Door deze overwinning is SC Scheemda geëindigd op plaats 2 met 11 punten achterstand op de zeer terechte kampioen VV Wildervank en met 1 punt voorsprong op nummer 3 GEO. Door deze eindklassering zijn de Scheemters de hoogst geklasseerde periodekampioen geworden waardoor de eerste ronde van de nacompetitie (01-06-2019) wordt overgeslagen en ze instromen in ronde twee. Op 08-06-2019 wacht er een thuiswedstrijd tegen de winnaar van de wedstrijd Borger – NWVV. Borger, uitkomend in de 4e klasse E, is 11e geworden en strijdt voor lijfsbehoud. NWVV, uitkomend in de 5e klasse F, pakte de eerste periode waardoor ze mogen hopen op promotie. Beide elftallen zijn onbekend voor de Scheemters en dus beloofd het een spannende wedstrijd te worden.

Op 08-06-2019 hoopt SC Scheemda vele toeschouwers/supporters te mogen ontvangen op Sportpark d’Oosterd. Steun de jongens van Scheemda en help ze mee op weg naar de 4e klasse.

Gedurende en na de thuiswedstrijd zullen er ook diverse andere activiteiten plaatsvinden i.v.m. S.C. Scheemdadag. Mis het niet!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}