SC Scheemda en Gerrie Drent nemen na 4 jaar afscheid van elkaar

SC Scheemda en Gerrie Drent nemen na 4 jaar afscheid van elkaar

In het gesprek tussen de Technische Commissie en trainer Gerrie Drent werd al snel duidelijk dat, ondanks de prima samenwerking, verder kijken voor beide partijen de beste optie is. Twijfel is een slechte raadgever en daardoor was de conclusie snel gemaakt dat het na een periode van 4 jaar mooi is geweest.

Gerrie kwam in de zomer van 2020 binnen bij de vereniging die al jaren aan hikte tegen de promotie naar de 4e klasse. SC Scheemda is in de jaren onder Gerrie Drent gegroeid als vereniging, zowel qua niveau als qua grootte van de seniorenafdeling. Daar heeft Gerrie een wezenlijke bijdrage aan gehad. Aan de andere kant heeft Gerrie ook stappen gezet waardoor hij als completere trainer sportpark d’Oosterd achter zich kan laten. Zijn eerste klus in het zaterdagvoetbal is er een geworden waar alle partijen met een goed gevoel op terug kunnen kijken. En door het kampioenschap van afgelopen seizoen zal er ook nog geregeld terug worden gekeken op de periode waarin mooie herinneringen zijn gemaakt. Het voornaamste doel is nu om weer een fitte selectie te krijgen waardoor handhaving in de 4e klasse gerealiseerd kan worden.

SC Scheemda gaat op zoek naar een nieuwe trainer. De Technische Commissie zal in overleg met de spelersraad van de 1e selectie kijken wie het best past bij het team en de club. Want voetbal blijft in Scheemda belangrijk, maar het sociale aspect willen we zeker niet uit het oog verliezen. Wij wensen Gerrie Drent in zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging alle succes! Voor clubs die een trainer zoeken die bezeten is van het voetbalspelletje, zorgt voor een goede sfeer, verder kijkt dan alleen het 1e elftal en eerder afgeremd moet worden dan aangespoord…… Er is een goede trainer beschikbaar!

Bestuur SC Scheemda

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}