SC Scheemda is voor een Omnisportpark

SC Scheemda is voor een Omnisportpark

SC Scheemda, TC Ready, IJsvereniging Oldambt, Set Uppers en de Eextahal hebben het initiatief genomen om de kansen voor een Omnisportpark in de kern Scheemda te onderzoeken.

De initiatiefnemers hebben een intentieverklaring opgesteld en zijn bereid om, samen met de gemeente Oldambt, een plan voor de realisatie van een Omnipark op te stellen. De intentieverklaring is afgelopen woensdag om 16.00 uur bij de Eextahal in Scheemda ondertekend en aangeboden aan wethouder Erich Wünker.

Omnisportpark
De gemeente Oldambt kondigde eerder aan in te willen zetten op omnisportparken, meerdere verenigingen zijn nu een plan aan het op stellen. Een Omnipark is een groot sportpark waar meerdere verenigingen hun sport kunnen beoefenen. Oldambt heeft daar wel oren naar. Het idee: goede faciliteiten voor de clubs en daarmee tegelijkertijd bezuinigen.

 

bron : Oldambt.NU  https://www.oldambtnu.nl/2021/11/26/sportclubs-scheemda-slaan-handen-in-een-voor-nieuw-omnisportpark/

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}