Sc Scheemda laat punten liggen tegen Blauw Geel 15

Sc Scheemda laat punten liggen tegen Blauw Geel 15

Op zaterdag 6 oktober moest Sc Scheemda aantreden tegen hekkensluiter Blauw Geel 15. Waar Blauw Geel 15 afgelopen seizoen nog bovenin mee deed, wil het dit seizoen (nog) niet echt goed lukken. De eerste twee competitiewedstrijden werden met ruime cijfers verloren. Sc Scheemda begon goed aan de competitie met een overwinning op BATO. Helaas werd er een week later een gevoelige nederlaag geleden tegen VVS Oostwold. Sc Scheemda begon de wedstrijd met de intentie om de 3 punten te behalen. Blauw Geel 15 zakte in en liet Sc Scheemda het spel maken en loerde een beetje op de counter. Het spel van de Scheemters was wat slordig. De eerste echte kans kwam op naam van Rowan de Zwart die de lat raakte met een mooi afstandsschot. Even later in de wedstrijd kreeg Danny Blaauw een grote kans op de 0-1 maar hij miste oog in oog met de keeper. Blauw Geel 15 wachtte geduldig af en kwam hierdoor tot geen echte scoringsmogelijkheden. Dit resulteerde in een 0-0 ruststand.

Na de rust was het spelbeeld niet veel anders. Te weinig voetbal, slordigheden en onnauwkeurigheden van beide elftallen. In de 70e minuut was het Rodney Datema die de thuisploeg, ietwat tegen de verhouding in, op voorsprong zette. In de 80e minuut was het Danny Blaauw die middels een penalty de gelijkmaker binnenschoot. De wedstrijd tussen Blauw Geel 15 en Sc Scheemda eindigde zodoende in een 1-1 gelijkspel.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen GEO. Een nieuwe kans op 3 punten.

ā€‹
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}