SC Scheemda pakt een punt bij koploper VV Wildervank

Op zaterdag 17 november speelden VV Wildervank en SC Scheemda alweer hun 8e competitiewedstrijd in de 5e klasse E. Koploper VV Wildervank had nog geen enkele wedstrijd verloren en kon vandaag de eerste periode veiligstellen. Redenen genoeg voor SC Scheemda om voor de winst te gaan en het VV Wildervank enorm lastig te maken. SC Scheemda begon goed aan de wedstrijd. Vele aanvallende intenties, druk naar voren en goed voetbal. Dit resulteerde al na 6 minuten voetballen in een 0-1 voorsprong. Spits Danny Blaauw werd op aangeven van Tom Knollema alleen voor de keeper gezet. In de 31e minuut was het Nick Siebring die na een mooie aanval de gelijkmaker op het scoreboard zette. De ruststand was dan ook 1-1. VV Wildervank had in de tweede helft het betere van het spel. VV Wildervank kreeg in de tweede helft enkele goede kansen maar verzuimde die te verzilveren. Dit kwam voornamelijk door sta-in-de-weg Rick Wierema, die een uitstekende wedstrijd keepte. Desalniettemin kreeg ook SC Scheemda een paar goede mogelijkheden om met de winst er van door te gaan. Zo was het Jorden Roos die tot tweemaal toe de 1-2 op zijn schoen had. In een spannende en mooie wedstrijd die beide kanten op kon gaan, werden de punten eerlijk verdeeld.

‘6: Danny Blaauw 0-1
’31: Nick Siebring 1-1

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Veendam 1894.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}