SC Scheemda rekent af met vv Muntendam

SC Scheemda rekent af met vv Muntendam

Na een valse start van de competitie was het zaak voor SC Scheemda om in de uitwedstrijd tegen vv Muntendam de eerste drie punten te pakken. Zo gezegd, zo gedaan. Er werd met 1-3 gewonnen van vv Muntendam.

SC Scheemda mocht het spel duidelijk maken. De thuisploeg zakte in en wachtte geduldig af. Al na een kwartier spelen stond het 0-2 in het voordeel van de Scheemters. Goals werden gemaakt door Danny Blaauw en Tom Knollema. Even leken de Muntendammers rijp voor de sloop. De Scheemters werden echter slordig en maakten te veel verkeerde keuzes. De thuisploeg kwam zelfs nog enkele keren gevaarlijk voor de goal van goalie Rik Elzer. Het ontbrak ook hun aan scherpte. Halverwege de tweede helft gooide SC Scheemda de wedstrijd definitief op slot en werd de 0-3 binnengeschoten door Danny Blaauw. In de 90e minuut deed Robert Goelema nog iets terug (1-3).  Geen goede wedstrijd maar wel drie punten.

Zaterdag wacht er een thuiswedstrijd, helaas zonder publiek, tegen vv Harkstede.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}