SC SCHEEMDA VIERT 25 JARIG JUBILEUM OP GROOTSE WIJZE

SC SCHEEMDA VIERT 25 JARIG JUBILEUM OP GROOTSE WIJZE

Op zaterdag 3 juni bestaat voetbalvereniging SC Scheemda 25 jaar.
Het jubileum zal niet ongemerkt voorbij gaan, want er zijn op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni tal van activiteiten.
Vrijdag 2 juni staan de leden en de oud-leden van SC Scheemda centraal.
In de grote feesttent op sportpark d’Oosterd is er vanaf 18:00 uur tot 20:30 uur kinderdisco voor leden en oud-leden tot 18 jaar.
Aansluitend is het de beurt aan alle huidige senioren leden en mensen die de afgelopen 25 jaar lid zijn geweest, inclusief aanhang.
Het zal een gezellige feestavond worden waarbij onder het genot van een drankje leuke herinneringen kunnen worden opgehaald.
Voor zowel het feestje van de jeugd als de senioren is het thema: Carnaval in ’t Noorden. De muziek wordt gedraaid door DJ Tonko.
Op zaterdag 3 juni is in eerste instantie het voetballende gedeelte aan de beurt. En een belangrijke rol daarbij is weggelegd voor FC De Rebellen.
Deze groep oud-profvoetballers komt eerst een voetbalclinic verzorgen voor onze jeugdleden. De aller jongste jeugdleden komen vervolgens aan bod en nemen het op tegen hun ouders. Tot slot zullen de SC Scheemda All Stars aantreden tegen FC De Rebellen. Dat betekent dat er namens SC Scheemda een selectie wordt samengesteld van zowel huidige leden als voormalige sterren. Zij nemen het op tegen De Rebellen, met in hun gelederen o.a. Andy van der Meijde, Paul Bosvelt en oud FC Groningen spelers als Regilio Vrede, Martijn Meerdink en Yuri Cornelisse. Uiteraard is er voor onze jeugd na de wedstrijd voldoende tijd en ruimte om foto’s en handtekeningen te vragen.
Het jubileum wordt afgesloten met een knallend muziekfeest waarbij zowel DJ Galaga als DJ Fasto gaan excelleren.
We hopen ook op deze avond veel leden en oud-leden in de feesttent te zien, want met deze DJ’s is feest een garantie.
Opgave voor het jubileumfeest op 2 juni en deelname aan de wedstrijd op 3 juni  kan (voor leden en oud-leden) via onderstaande link:
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}