SC Scheemda wint knap van VV Poolster

SC Scheemda wint knap van VV Poolster

Afgelopen zaterdag speelde SC Scheemda alweer hun derde oefenwedstrijd van het seizoen. Hiervoor werd er gewonnen van MOVV (5-2) en van SV Drieborg (4-0).

Al na vijf minuten spelen, viel het eerste doelpunt van de wedstrijd. Er werd gescoord door VV Poolster nadat keeper Rick Wierema de bal ongelukkig tegen een aanvaller van Poolster schoot. Kort daarna volgde een antwoord van Danny Blaauw. Met een onberispelijk hard schot door het midden tekende hij voor de 1-1. Er waren vervolgens wat kansjes voor beide elftallen maar het vizier stond niet op scherp. Er gebeurde niet veel in de eerste helft en de 1-1 betekende dan ook de ruststand.

De thuisploeg uit Spijk kwam vervolgens iets beter uit de kleedkamer. Uit een vlotte counter scoorden ze al snel de 2-1. De Scheemters lieten de koppies niet hangen en stroopten hun mouwen op. Duels werden gewonnen en er werd goed gecombineerd. Dit resulteerde in een magnifieke goal van Ramon Ab. De van WVV overgekomen linksback schoot de bal met behulp van de wind achter de keeper van VV Poolster. Een gelukstreffer want het was natuurlijk als voorzet bedoeld. De Scheemters speelden een goede wedstrijd en dit werd beloond met de winnende treffer. Jongeling Jasper Brink, overgekomen vanuit de eigen jeugd, kwam alleen voor de keeper en wipte de bal beheerst over de keeper heen, 2-3. Dit was tevens de eindstand van de wedstrijd. Een knappe overwinning van de mannen van trainer Gerrie Drent en leider Perry Stoffels.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}