SC Scheemda wint ruim van Stedum en houdt zicht op tweede plaats.

SC Scheemda wint ruim van Stedum en houdt zicht op tweede plaats.

Op een zeer slecht bespeelbaar veld maar op een zonovergoten sportpark in Stedum heeft SC Scheemda ruim weten te winnen van Stedum. Het werd maar liefst 2-6 in het voordeel van de Scheemters. Grote man aan de kant van SC Scheemda was Tom Knollema. Hij wist maar liefst 4x het doel te vinden.

Door het verlies van nummer 2 GEO op bezoek bij nummer 11 TEO (0-2) is SC Scheemda weer volop in de race om plaats 2 en hebben ze het vanaf nu volledig in eigen hand. Met nog twee wedstrijden te gaan bedraagt de achterstand op GEO slechts 2 punten. Aankomend weekend wacht er voor SC Scheemda een thuiswedstrijd tegen het altijd lastige Blauw Geel 15. GEO gaat op bezoek bij BATO en hopelijk kan BATO hetzelfde kunstje herhalen als in de uitwedstrijd (0-2 winst). Op de laatste speelronde spelen de Scheemters nog tegen GEO wat op voorhand een spannende wedstrijd lijkt te gaan worden.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}