Seizoensafsluiting jeugdafdeling SC Scheemda

Seizoensafsluiting jeugdafdeling SC Scheemda

Seizoensafsluiting jeugdafdeling SC Scheemda

De activiteitencommissie van SC Scheemda heeft op zaterdag 3 juli een fantastische seizoensafsluiting georganiseerd voor de volledige jeugdafdeling. Na het voetballen van de regiocup volgt de officiele afsluiting van dit “Corona” voetbalseizoen.

Het hoofdveld is omgetoverd tot een heus festivalterrein met grote tenten waarin de kinderen konden slapen. Voor de jeugd was er een spellen parcour opgezet waarin ze een aantal onderdelen moesten volbrengen o.a. laser gamen, zwembadhonkbal, stormbaan en buikschuifbaan en uiteraard kan een potje voetbal dan ook niet ontbreken.

Na de spelmiddag is iedereen aan de BBQ gegaan waarna ze later weer volop konden gaan spelen.

Al met al een zeer geslaagde afsluiting voor de jeugd. En er nu maar op vertrouwen dat we het komende seizoen weer lekker mogen knallen op het voetbalveld zonder coronabeperkingen.

Alle vrijwilligers die dit wederom mogelijk hebben gemaakt worden namens het bestuur ontzettend bedankt! Want zoals altijd is het dankzij onze vrijwilligers mogelijk dat we zo’n mooie vereniging kunnen zijn.

Fijne vakantie allemaal!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}