Selectie SC Scheemda krijgt ander gezicht

Selectie SC Scheemda krijgt ander gezicht

Normaal gesproken is de maand juni een maand waarin het seizoen wordt afgesloten, de handen worden geschud en er een korte periode niet aan voetbal wordt gedacht. Bij SC Scheemda zien we dan vaak dezelfde gezichten terug na de zomerstop, met af en toe wat mutaties. De Coronatijd maakt alles anders, en heeft ook zijn invloed op de samenstelling van de selectie van SC Scheemda. Een aantal bekende gezichten vertrekken, maar gelukkig kunnen we ook wat nieuwe gezichten verwelkomen op sportpark d’ Oosterd.

Iemand die zowel de successen van SC Scheemda als de vrije val die daarna kwam van dichtbij meemaakte is Yorick Wessels. Speelde met SC Scheemda in de 2e, 3e, 4e en 5e klasse. Yorick heeft besloten zijn weekenden anders in te gaan vullen, met o.a. werk en gezin.

Jorden Roos was onderdeel van de talentvolle lichting spelers die 3 jaar geleden vervroegd doorstroomde vanuit de JO-19. Vanwege studie laat Jorden SC Scheemda achter zich. Rick Wierema verdedigde enkele seizoenen met wisselend succes het doel van SC Scheemda. Hij vertrekt naar Noordster. Tot slot zal Ayolt ten Have vanwege studie verhuizen naar Enschede. We hopen Ayolt, die zich enorm heeft ontwikkeld, toch te kunnen begroeten in de weekenden wanneer hij terugkeert naar Scheemda.

SC Scheemda wil Yorick, Jorden, Rick en Ayolt enorm bedanken en wenst allen veel succes en plezier bij de nieuwe bezigheden.

Naast de vertrekkende spelers zijn er gelukkig ook spelers die de vacante plekken komen opvullen. Jongens die een aanvulling zijn op de huidige selectie, waardoor de doelstellingen van trainer Gerrie Drent absoluut niet naar beneden aangepast hoeven te worden.

Sven Bootsman, Kevin Eefting en Dominiek Steeman hebben besloten het onrustige WVV te verlaten voor onze club waar voetbal en gezelligheid de boventoon voeren. Sven Bootsman is 27 jaar en kan naast zijn voetballende kwaliteiten met zijn ervaring zorgen voor wat sturing aan de gretige jonge jongens. Kevin Eefting, 21 jaar, liet op de trainingen gelijk zien dat hij het elftal beter zal maken. Technisch prima en niet bang stevige duels aan te gaan. Dominiek Steeman, ook 21 jaar, is een frivole buitenspeler. We laten ons graag verrassen door de onvoorspelbaarheid die dit type speler kenmerkt. Sven, Kevin en Dominiek speelden in het verleden ook al in Scheemda. Welkom terug mannen, we hopen dat we jullie snel kunnen zien spelen. Iedereen is weer toe aan competitiewedstrijden, met publiek, gezelligheid en volle kantines.

Dominiek Steeman
Sven Bootsman
Kevin Eefting

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}