Voorzitter

Gerben Loer

bestuur@scscheemda.nl

“Met een jong bestuur willen we bouwen aan een stabiele vereniging.”

SC Scheemda is een voetbalvereniging waar eenieder welkom is om actief of passief van het voetbal te genieten. Daarbij hoort enerzijds een portie inzet en arbeid van alle betrokkenen, maar wil de club ook zeker het sociale en gezellige karakter benadrukken.

Wat doen wij als bestuur ?

SC Scheemda is een voetbalvereniging die voortkomt uit de samensmelting van zaterdag vereniging v.v. CVSB en zondag vereniging v.v. Scheemda in juni 1998. Op sportpark ‘d Oosterd heeft SC Scheemda uitstekende faciliteiten om haar leden volop te kunnen bedienen met alles wat de voetbalsport mooi maakt.

Speelvelden voor jong en oud, kleedkamers, kantine, materiaalhokken en centrale wasruimte zorgen voor de randvoorwaarden waardoor een ieder zich kan focussen op zijn of haar hobby. Uiteraard kan dit niet gerealiseerd worden zonder de inzet van veel vrijwilligers, die onmisbaar zijn binnen onze vereniging.

SC Scheemda is een voetbalvereniging waar iedereen welkom is om actief of passief van het voetbal te genieten. Daarbij hoort enerzijds een portie inzet en arbeid van alle betrokkenen, maar wil de club ook zeker het sociale en gezellige karakter benadrukken.

Wij zien onze leden en gasten graag tevreden naar ons sportcomplex komen, maar we willen ze met een nog beter gevoel naar huis zien gaan.

Leden

Contact: bestuur@scscheemda.nl

Correspondentieadres:
Eemslaan 14
9679 DG  Scheemda

Voorzitter:
Gerben Loer
Tel. 06-10879363
Email: gerben.loer@ziggo.nl

Penningmeester & Sponsorcommissie
Andre Houtman
Email: andre@opsave.nu

Secretaris Jeugd & Senioren
Gerard Engelage
Tel. 06-50295308

Jeugdcommissie & Toernooicommissie:
Chris van Vegten

Technische commissie:
Erwin van der Veen

Facilitaire commissie:
Michel Brinkman

Kantinecommissie:
Tijme Uil

Activiteitencommissie:
Casper Olthof