vv Muntendam afgedroogd door SC Scheemda

vv Muntendam afgedroogd door SC Scheemda

vv Muntendam afgedroogd door SC Scheemda

Zaterdag 23-11-2019 kwam vv Muntendam op bezoek bij koploper SC Scheemda. Voor de Muntendammers werd het een wedstrijd om snel te vergeten. SC Scheemda ging als favoriet van start en het maakte die rol volledig waar. Met de alleszeggende cijfers van 8-0, werden de Muntendammers naar huis gestuurd.

Voor rust leidde de ploeg van trainer Duurt Dijkman met (slechts) 2-0 door goals van Bob Kellendonk en Thijs Heeg. De Scheemters waren duidelijk de bovenliggende partij, hadden voortdurend het betere van het spel en creëerden vele mogelijkheden. De keeper van Muntendam hield zijn ploeg nog enigszins overeind met enkele knappe reddingen.

Na rust werd het tempo flink opgeschroefd en werd er nog eens zes keer gescoord. De goals werden gemaakt door Brian Drevel, Danny Blaauw (2x), Patrick de Haan, Jorden Roos en nog een keer Thijs Heeg.

Volgende week wacht een uitwedstrijd tegen de nummer drie van de competitie, GRC Groningen.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #27306f;background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}